Hyppää pääsisältöön
Monta työtä, monta osaajaa

Villakangastakin valmistamisen vaiheet

Lähettänyt Anu Räty La, 30.09.2017 - 09:47

Teen tällä hetkellä miesten tummaa pukua villakankaasta asiakkaalle. Tämän saavuttaakseni ovat taitavat kädet sekä hyvät ohjeet tarpeen ammattitaidon lisäksi. Näistä voin valitettavasti jakaa vain neuvoja joten tässä niitä olisi.

Ensimmäiseksi otetaan mitat asiakkaasta. Mitat pitää ottaa rinnasta, kaulasta, olalta, selästä, lapaluista, palleasta, vyötäröltä ja lantiolta. Myös takin pituus pitää määrittää. Housuja varten pitää ottaa mitat hieman vyötäröltä alaspäin, nimittäin lantiolta, sivusta, sekä haarasta lattiaan asti.

Tietokoneen rakennus, salatiedettä vai kylmää logiikkaa?

Lähettänyt Jori Honkanen Ke, 16.08.2017 - 21:16

Tervehdys lukijat!

Monet tuntuvat ihmettelevän että miten ihmeessä kukaan osaa suunnitella ja rakentaa tietokoneen alusta loppuun? Osia löytyy enemmän erilaisia kuin kukaan jaksaa laskea ja kaikesta pitäisi tietää kaikki? No, ei asia sentään ihan niin monimutkainen ole vaikka aluksi voi tuntua siltä.  Tässä esimerkkinä oma prosessini:

Millainen on hyvä käännös ja miten sellainen toteutetaan?

Lähettänyt Saara Korjus Ti, 08.08.2017 - 13:15

Käännöstä tehdessä tulee ensisijaisesti ottaa huomioon käännöksen käyttötarkoitus, sillä se vaikuttaa olennaisesti muun muassa kirjoitustyyliin eli esimerkiksi sanavalintoihin. Silloin, kun kyse ei ole virallisista asiapapereista tai tieteellisestä tekstistä. Seuraava vaihe on, päättää mikä käännöstyyli on lopputuloksen kannalta paras, kotouttava vai vieraannuttava tyyli?

Tänään blogissamme: Team Kukouri Osk:n käytännön vinkit, part 1, by Tino Kangasmuukko, Graafinen suunnittelija

Lähettänyt Tino Kangasmuukko Ma, 12.06.2017 - 13:38

Muistathan pitää mielessä pari seikkaa kun käsittelet kuvia, fontteja ja logoja. Fontteja ja kuvia ei saa koskaan vääristää. Sama pätee logoihin. Tarkoitan sillä sitä, että mittasuhteet säilyvät kun muutat kokoa.

Team Kukourin blogi starttaa

Lähettänyt Jori Honkanen To, 01.06.2017 - 17:28

Tervehdys arvoisat lukijat.

Mitä nyt luette on Team Kukouri Osk:n blogin ensimmäinen postaus. Tarkoituksemme olisi tuoda teille tietoa tarjoamistamme palveluista, ajankohtaisista asioista sekä pientä taustatarinaa työntekijöistämme. Mutta aloittakaamme vastaamalla varmasti monelle teistä ketkä jo ihmettelevät että mikä ihmeen Team Kukouri?