Hyppää pääsisältöön
Monta työtä, monta osaajaa

Vauvahierontakurssit

Seuraava vauvahierontakurssi perjantaina 14.9 ja 21.9 klo 17.00.

Paikka: Monikulttuurikeskus Mylly, Gutzeitintie 14, 48100 Kotka

Kurssi kokoontuu kaksi kertaa ja tapaaminen kestää n. 1,5 tuntia. Kurssille osallistutaan yhdessä vauvan kanssa ja sen aikana lapsi saa kaksi ohjattua koko kehon vyöhyketerapeuttista hierontaa. Kurssille osallistuvan vauvan suositusikä 3 viikkoa - n. 12 kk.

Hinta: 75 € (sis. alv 24 %) Hintaan sisältyy kaksi tapaamista, teetarjoilu, hyvät kirjalliset hierontaohjeet sekä TUKI KURSSIN AIKANA JA SEN JÄLKEEN! Kurssilaisena saat liittyä suljettuun Facebook-ryhmään, josta löydät runsaasti materiaalia vauvan hyvinvointiin liittyen sekä saat tukea mieltäsi askarruttaviin asioihin myös myöhemmin.

Kurssin ohjaa vauvahieronnan ohjaaja, kätilö Anu Nurminen.

Ilmoittautumiset: anu.nurminen@teamkukouri.fi

Kurssimaksu maksetaan laskulla, jonka saat sähköisesti kurssikirjeen mukana. Maksu maksetaan ennen kurssia. Ilmoittautuminen on sitova, mutta esteen tullessa osallistumisen voi siirtää toiselle perheelle.

"Ihanan lämminhenkinen kurssi, josta nauttivat sekä äiti että vauva! Opituista taidoista on ollut todella paljon hyötyä koko vauva-ajalle." Kurssilaisen palaute kurssista

Kurssit ovat aina pienryhmässä, jolloin jokaisen toiveet ja tarpeet voidaan ottaa yksilöllisesti huomioon. Kurssi keskittyy hieronnan harjoitteluun käytännössä. Riittävä harjoittelu ja hyvät ohjeet varmistavat että hieronta sujuu hyvin kotona myös kurssin jälkeen. Kurssilla käsitellään myös vauvaperheille ajankohtaisia asioita esim.

  • vatsavaivat ja niiden helpottaminen sekä ruokavalion merkitys
  • vauvan uni ja rytmit sekä niiden parantaminen
  • luonnonmukainen flunssan hoito ja vastustuskyvyn parantaminen

Lue lisää vauvahieronnan vaikutuksista.