Hyppää pääsisältöön
Monta työtä, monta osaajaa

Kotisivut

Tarvitsetko hyvät ja helppokäyttöiset nettisivut tai kaipaako vanha sivustosi uudistamista?

Toimivat        Kauniit

Toteutamme responsiiviset eli myös mobiililaitteilla sujuvasti ja nopeasti toimivat kotisivut yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille. Suunnittelemme sivuille yksilöllisen ulkoasun, tai jos haluat sivut edullisemmin, voimme muokata valmiin sivupohjan sinulle sopivaksi.

Sisällönhallintajärjestelmällä nettisivut on helppo päivittää itse. Meiltä saatte myös koulutuksen järjestelmän käyttöön. Järjestelmävaihtoehtoina Wordpress tai Drupal 8 ja tarvittaessa myös Joomla. Voimme tehdä pienet sivut myös ilman sisällönhallintajärjestelmää, esim. yhden sivun, jossa on esittely yrityksestä ja yhteystiedot (hinta alkaen 100 € + alv 24%).

Halutessanne voitte ostaa meiltä myös päivityspalvelun, jolloin päivitämme sivut puolestanne.

Autamme myös valitsemaan tarpeitanne parhaiten vastaavan webhotellipalvelun eli palvelintilan, jossa sivusto sijaitsee ja rekisteröimään domainin eli oman nettiosoitteen (jolloin saat myös sähköpostit muotoa nimi@omayritys.fi). Autamme tarvittaessa myös domainin siirrossa palveluntarjoajalta toiselle.

Pienelle yritykselle sopivan peruspaketin, joka sisältää yksilöllisen ulkoasun, etusivun, 1-3 muuta sivua, yhteydenottolomakkeen ja koulutuksen sivujen päivittämiseen saat hintaan 500 € + alv. 24%.

Jos haluat valita valmiista sivupohjista sinulle sopivan ulkoasun, saat kotisivut alkaen 250 € + alv. 24% ja voit myöhemmin teettää sivuille yksilöllisen ulkoasun hintaan 300 € + alv.

Meiltä myös sivustojen siirrot toiselle palveluntarjoajalle alkaen 100 € + alv.

Voit kysyä myös muuta konsultointia verkkosivuihin liittyen.

HUOM! Työntekijän äitiyslomasta johtuen emme pysty tällä hetkellä ottamaan vastaan uusia tilauksia kotisivuista, ellet ole valmis odottamaan sivustosi valmistumista useita kuukausia.

Kysy lisää: Suvi Korhonen, p. 040 819 8860, etunimi.sukunimi@teamkukouri.fi

Referenssit:

Kotkan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry.

Koirahoitola Vivian

Popinniemen Isku ry.

Kohtuusliike

Kohtuus Kymenlaaksossa

Kotkan ympäristöseura ry

Meiltä saatavana myös graafista suunnittelua ja käännöspalveluita, kysy edullista pakettitarjousta!

Myynti: Tino Kangasmuukko, p. 040 3680 331, etunimi.sukunimi@teamkukouri.fi