Hyppää pääsisältöön
Monta työtä, monta osaajaa

English

Lumitöiden ABC

Lähettänyt Timi Penttinen La, 10.02.2018 - 15:20

Lumitöitä on mielestäni mukava tehdä, koska se on mielestäni hyvää asiakaspalvelua, vaikka se onkin fyysisesti raskasta. Mielestäni lumitöiden tekeminen on tärkeää työtä, jotta ihmiset pääsevät liikkumaan vapaasti, ilman pelkoa loukkaantumisesta.

Nyt kun lunta on tullut varsin runsaasti, niin on lumitöitä tehtävä aika usein, siksi ajattelin kirjoittaa ns. Lumitöiden ABC:n, eli miten teet lumityöt oikein ja turvallisesti. Lumitöitä voi tehdä säällä kuin säällä, lukuun ottamatta vesisadetta. Lumilapio on lumityöntekijän oiva ystävä, mutta mikäli ei halua käyttää lapiota, on lumikola myös hyväksi havaittu työväline. Muistaessa oikean tekniikan lumenluonnista säästyy myös selkävaivoilta. Suositeltava tekniikka on pitää polvet hieman koukkujousteessa, sitten vain lumilapio täyteen lunta ja nostot jaloilla. Näin tehtynä säästyy parhaiten selkäsäryiltä.

Lumenluonnin jälkeen aloitetaan hiekoitus. Hiekotuksessa tulee olla tarkka että kaikkialle missä kuljetaan tulee olla hiekkaa, että vältytään tapaturmilta. Hiekotushiekka tulee olla rakeista ja sitä sirotellaan siten että yhden jalan alla tulee olla vähintään 20 hiekan jyvä. Hiekotuksessa, hyvä nyrkkisääntö on, että hiekotus tulee tehdä aina lumitöiden jälkeen sekä aina, kun lumet ovat lähteneet.

Tuntuuko lumitöiden tekeminen ohjeista ja neuvoista huolimatta raskaalta tai ylivoimaiselta projektilta? Jos näin on, ei hätää ota yhteyttä meihin ja me teemme lumityöt puolestasi. Yhteystiedot: soita 040 5511 328, tai info ( ät ) teamkukouri.fi

Kiinteistönhuoltajanne Timi

Lisää uusi kommentti

Rajattu HTML

  • Sallitut HTML-tagit: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Uusimmat kirjoitukset