Hyppää pääsisältöön
Monta työtä, monta osaajaa

English

Vauvaperheelle

Lähettänyt Anu Nurminen Ke, 03.01.2018 - 20:02

Vuosi vaihtuu, mutta lapsiperheiden elämässä arkea eletään myös juhlan keskellä. On koliikkia, unettomia öitä ja vanhempien väsymystä.

Itse kolmen lapsen äitinä tiedän mitä on kun vauva on tyytymätön. Vauva kitisee, annat maitoa, vauva kitisee lisää, vaihdat vaipan, vauvan kitinä vaan ei lopu, lähdet vaunulenkille ja kas kummaa pienokainen nukahtaa. Palaat tyytyväisenä kotiin mutta kitinä alkaa samantien kun vauhti loppuu. Mitä teit väärin, mitä voit vielä tehdä...

Esikoiseni kanssa tämä oli vauva-aikana jokapäiväistä. En tiennyt mitä enää tehdä. Onneksi toisen ja kolmannen lapsen kanssa osasin heti hakeutua vyöhyketerapeutille kun vauva alkoi ilta/yökitinän 2 viikon ikäisenä. Kolme käyntiä ja ongelma kaikkosi kuin taikaiskusta. Olin tyytyväinen kun asia oli “hoidettu” mutta en sitä sen enempää ajatellut.

Tänä vuonna kävin Vyöhyketerapeuttisen vauvahierontakurssin (www.vauvahieronta.fi) ja olen todella vaikuttunut sen tehosta juurikin vauvan vatsavaivojen helpottajana. Myös isommat lapset (omat lapseni toimivat testilapsina) hyötyvät hieronnasta. Hieronta rauhoittaa, auttaa nukahtamaan, saa mahan rauhoittumaan ja luo yhteenkuuluvuutta lapsen ja vanhemman välille.

Hieronta on tiettävästi maailman vanhin kivunlievitysmenetelmä ja jo 15 sekunnin mittainen koskettaminen (jota hieronta juurikin on) saa kehon omat mielihyvähormonit (endorfiinit) liikkeelle. Jokainen tarvitsee kosketusta, vauva, lapsi, vanhemmat, mummo ja pappa, eläimet.

Alkuvuodesta aloitan vauvahierontakurssien pitämisen Kotkassa. Myös räätälöidyt hierontakurssit “mammaryhmille” sopimuksen mukaan. Seuraa ilmoittelua! Tarjoan vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa ja raskausajan vyöhyketerapeuttista hierontaa. Myös erittäin rentouttava ja stressiä helpottava pää- ja kasvohieronta (sopii aikuisille) on kokeilemisen arvoinen. Vastaanotto Pyhtäällä, Heinlahdessa. Sopimuksen mukaan kotikäynti.

Onnea ja terveyttä vuodelle 2018!

Lisää uusi kommentti

Rajattu HTML

  • Sallitut HTML-tagit: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Uusimmat kirjoitukset